Ondersteuning

Vaktechnisch Advies

Voeg aan uw MKB accountantspraktijk de vaktechnische expertise van Novigo toe. We ondersteunen u met kennis en ervaring. Lees verder.

Kwaliteitsbeheersing

Wilt u uw kantoor verder optimaliseren? Eventueel in afstemming met uw kwaliteitsfunctionaris of compliance officer zijn wij u graag van dienst.
Lees verder.

Cursussen

Onze cursussen zijn zowel gericht op de samenstel- als op de controlepraktijk. Onze doelstelling is op een doelgerichte manier cursussen aan te bieden met een hoog actueel praktijkgehalte. Lees verder.

Rendement en strategie

Voor de versterking van uw praktijk zoekt u wellicht een sparringpartner op het gebied van rendement en strategie? Lees verder.

NovigoAccountantsadviseurs BV richt zich op het oplossen van kwaliteitsvraagstukken bij MKB-accountantspraktijken.
Wij willen accountants ontzorgen!

De diensten van NovigoAccountantsadviseurs BV zijn gericht op alle aspecten van kwaliteitsbeheersing binnen de accountantspraktijk, of dit nu uit hoofde is van een Wta-vergunning, een samenstelpraktijk of gewoon in het kader van een goede beroepsuitoefening.

Als accountant staat u natuurlijk altijd klaar voor uw cliënten en hiermee krijgen bepaalde noodzakelijke taken binnen uw eigen organisatie niet altijd de vereiste aandacht. Simpelweg omdat ook u uw tijd maar één keer kunt besteden. Het uitbesteden van deze werkzaamheden is dan de oplossing, zonder dat u uw organisatie structureel hoeft te verzwaren.