Ondersteuning

Vaktechnisch Advies

Voeg aan uw MKB accountantspraktijk de vaktechnische expertise van Novigo toe. We ondersteunen u met kennis en ervaring. Lees verder.

Kwaliteitsbeheersing

Wilt u uw kantoor verder optimaliseren? Eventueel in afstemming met uw kwaliteitsfunctionaris of compliance officer zijn wij u graag van dienst.
Lees verder.

Cursussen

Op dit moment zijn er nog geen cursussen gepland. Heeft u vragen of wilt u meer weten neem dan contact met ons op

Rendement en strategie

Voor de versterking van uw praktijk zoekt u wellicht een sparringpartner op het gebied van rendement en strategie? Lees verder.

NovigoAccountantsadviseurs BV richt zich op het oplossen van kwaliteitsvraagstukken bij MKB-accountantspraktijken.
Wij willen accountants ontzorgen!

De diensten van NovigoAccountantsadviseurs BV zijn gericht op alle aspecten van kwaliteitsbeheersing binnen de accountantspraktijk, of dit nu uit hoofde is van een Wta-vergunning, een samenstelpraktijk of gewoon in het kader van een goede beroepsuitoefening.

Als accountant staat u natuurlijk altijd klaar voor uw cliënten en hiermee krijgen bepaalde noodzakelijke taken binnen uw eigen organisatie niet altijd de vereiste aandacht. Simpelweg omdat ook u uw tijd maar één keer kunt besteden. Het uitbesteden van deze werkzaamheden is dan de oplossing, zonder dat u uw organisatie structureel hoeft te verzwaren.