PE Punten

PE Punten

Onze cursussen en trainingen zijn ondergebracht in MBG Accountancy Opleidingen. MBG Accountancy Opleidingen is een door de NBA geaccrediteerde PE-instelling en bezit tevens het predicaat ‘Cedeo erkend’. U kunt bij ons terecht voor de officiële PE trainingen, geregistreerd onder CRS!

MBG Accountancy Opleidingen is gespecialiseerd in het inhouse organiseren van PE opleidingen voor accountants voor een scherpe prijs. Onze PE trainingen zijn allemaal voorzien van het officiële PE logo. Daarom ontvangt u bij ons de officieel erkende PE punten.

De PE opleidingen van MBG Accountancy Opleidingen zijn zowel gericht op de samenstel- als op de controlepraktijk. Of u nu een PE training wilt op het gebied van externe verslaggeving of de controle- en samenstelstandaarden, de controlepraktijk of de samenstelpraktijk, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook verzorgen wij PE opleidingen rondom de toetsing van uw accountantskantoor door de Rvt, het CKO, de SRA en de AFM.

Is uw kantoor niet groot genoeg voor een inhouse cursus, dan verwijzen wij u graag naar ons spraakmakende inhouse kringen concept. PE opleidingen op maat is ons devies!

Voor vragen neemt u contact op met onze cursuscoördinator Erwin Siebers RA.