Kwaliteitsbeheersing

Kwaliteitsbeheersing

Optimale kwaliteitsbeheersing

Als accountant streeft u naar een optimale kwaliteit van uw dienstverlening. Deze optimale kwaliteit wilt u vanuit uw klanten, en hun belanghebbenden, bevestigd zien worden in de vorm van continuering van de opdracht, aanvullende dienstverlening en doorverwijzingen.

Om blijvend de optimale kwaliteit te kunnen bieden die uw klanten van u verwachten heeft u conform de normen voor beroepsuitoefenening een stelsel van kwaliteitsbeheersing opgezet. Minstens net zo belangrijk is het behouden van een juiste mate van controle over de werkzaamheden. Omdat het stelsel van kwaliteitsbeheersing onderhevig is aan veranderingen op basis van regelgeving en verbeterpunten vanuit uw organisatie zijn interne- en externe beoordelingen van grote toegevoegde waarde. Ze geven u concrete verbeterpunten en vergroten het kwaliteitsbewustzijn van uw accountants.

Structurele optimalisatie door kwaliteitsbeheersing

NovigoAccountantsadviseurs helpt u graag met verdere structurele optimalisatie van uw organisatie. Wij doen dit onder andere door:

Onze werkzaamheden verrichten wij in afstemming met de kwaliteitsfunctionaris dan wel compliance accountant van uw kantoor.

Kwaliteitsbeheersing?

Onze accountantsadviseurs vertellen u graag meer

Maak een afspraak