Rendement & Strategie

Rendement en Strategie

Als MKB accountant bent u ook ondernemer en dus ook bezig met rendement en strategie. NovigoAccountantsadviseurs kan u hierbij van dienst zijn. Wij ontzorgen immers MKB accountantskantoren!

Rendementstools

Als het gaat om rendement kunnen wij op basis van eigen ontwikkelde tools u inzicht bieden in de (financiële) gang van zaken binnen uw kantoor. Inzicht in rendement van medewerkers, klanten en soorten opdrachten. Bijvoorbeeld welke medewerkers dragen het beste bij aan het rendement van mijn kantoor? Zijn er klanten waar ik structureel op verlies? Zijn er soorten opdrachten waarop ik een beneden de maat rendement behaal? Haal ik het beste uit mijn medewerkers en klanten?

Dit zijn vragen die middels de rendementstool inzichtelijk, meetbaar en bespreekbaar kunnen worden gemaakt. Indien gewenst kunnen we deze gegevens ook ‘benchmarken’. Je zou zeggen dat de meeste kantoren het (inzicht in) rendement toch wel onder de knie zouden moeten hebben. De praktijk wijst menigmaal anders uit. Jammer, zo vinden wij. Een kwalitatief goede accountantspraktijk hoeft niet in moeilijkheden te komen als gevolg van te weinig rendement.

Tegelijk is rendement voor ons ook méér dan alleen maar financiën. Een tevreden klant en een medewerker die plezier heeft in wat hij doet zijn de belangrijkste pijlers voor financieel gezond rendement.

Strategie

Ook op het terrein van de strategie staat NovigoAccountantsadviseurs er. Wij zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het beroep en hebben een inhoudelijke visie op de toekomst van ons vak. Hierover gaan we graag met u in gesprek als klankbord of ‘sparring partner’ zo u wilt. Belangrijkste is echter dat het gaat om uw praktijk en dat plezier, tevredenheid en toegevoegde waarde van u en uw medewerkers voorop moet staan.

In voorkomende gevallen werken we op het terrein van de ‘procedurele kant’ van de strategie samen met andere partijen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of weten wat Novigo voor u kan betekenen, neem vrijblijvend contact met ons op.